Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Още новини

 • Кажете си думата!

  Вашите права, Вашето бъдеще! Права на гражданите: Европейската комисия стартира най-широката досега обществена консултация и кани гражданите да определят бъдещите приоритети

 • Европейският потребителски център България предупреждава:

  Тежки глоби за закупуването на фалшифи дизайнерски дрехи налагат в Италия, като за последните седмици стотици италиански потребители бяха глобени поради закупуването на именно такива стоки по интернет.

 • Прессъобщение

  В предвид очакваното активно пътуване по време на предстоящите великденски празници Европейският потребителски център в България отправя съвети на какви условия трябва да отговарят пакетните туристически пътувания, така, че да не се нарушават правата на потребителите.

 • Прессъобщение за дейността на ЕПЦ България през 2011

  През 2011 година ЕПЦ е рагледал 20% повече жалби от предходната година, а в повече от 53% от случаите сме помогнали на потребителя да постигне споразумение с търговеца.

 • Стажантска програма в европейските информационни мрежи

  Европейският информационен център „Европа Директно" - София, Центърът за развитие на човешките ресурси, Европейският потребителски център - България, EURES - България и Информационният център на ЕС обявяват конкурс за участие в кампанията „Стажант в европейските информационни мрежи".

Страници:  [1]  «  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  »  [61]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре