Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Нарисувайте културното наследство на Европа

03.08.2018

По повод 12 август, Международния ден на младежта, Европейски потребителски център, Центърът за развитие на човешките ресурси и Европейски информационен център "Европа Директно" София ви канят на празник с четки и боички.

Забавното събитие ще се проведе на 13 август, понеделник, в двора на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, вход откъм бул. „Цар Освободител ”. Началото е в 15  ч, а участниците ще имат на разположение 3 часа, за да рисуват и да се забавляват.

Тази година темата на  Деня на младежта е "Европейското културно наследство". Заради това каним младите художници да нарисуват една или повече европейска културни забележителности.  Няма значение коя ще бъде тя и от коя държава. Ако изберете Париж, може да нарисувате само Айфеловата кула или заедно със свои приятели да я включите в комбинация с други забележителности от френската столица -  Лувъра и Триумфалната арка. Ако решите - може да включите дори и световна футболна купа с надпис "2018". 
Вие избирате и Вие рисувате.
Главните органзатори от Центъра за развитие на човешките ресурси раздават награди!
Важно: Участниците трябва да са между 13 и 30 години. Необходима е и предварителна регистрация - тук


Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • Нови правила за онлайн платформите

  Европейският парламент, Съветът на Европейския съюз и Европейската комисия постигнаха политическо съгласие за първите по рода си правила, с които се цели да се създаде справедлива, прозрачна и предвидима бизнес среда за предприятията и търговците при използването на онлайн платформи. Това става ясно от ...

 • Директорът на ЕПЦ с лекция за плюсовете и минусите на начините за плащане

  Директорът на ЕПЦ България Игнат Арсенов ще се включи във Финансовата академия за ученици. Инициативата е на Висшето училище по застраховане и финанси и VISA България.

 • Колко ще струва превод в евро от България за друга страна в ЕС?

  Плащанията в евро в страните в ЕС, където е приета общата европейска валута, са безплатни или с ниски такси. Хората от други страни в Общността вече ще могат да се възползват от евтини разплащания. ПРедстои депутатите от Европейския парламент да гласуват правила, според които да бъдат гарантирани по-ниски такси за ...

 • Какво да правим, ако поръчката от сайта не идва?

  Голямото пазаруване за Коледа и Нова година отдавна е отминало. В ЕПЦ обаче получаваме оплаквания от хора, които са направили поръчки онлайн преди месец или два, но стоките още не са дошли. Какво да правите в подобен случай?

 • Повече права: Нов договор за потребителите

  На 22 януари 2019 г. парламентарната комисия по вътрешен пазар подкрепи доклад за по-доброто прилагане и модернизирането на правилата на ЕС за защита на потребителите. Това е част от законодателен пакет, наречен „Нов договор за потребителите“, който предвижда промяната на четири европейски директиви. ...

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [63]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре