Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Нарисувайте културното наследство на Европа

03.08.2018

По повод 12 август, Международния ден на младежта, Европейски потребителски център, Центърът за развитие на човешките ресурси и Европейски информационен център "Европа Директно" София ви канят на празник с четки и боички.

Забавното събитие ще се проведе на 13 август, понеделник, в двора на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, вход откъм бул. „Цар Освободител ”. Началото е в 15  ч, а участниците ще имат на разположение 3 часа, за да рисуват и да се забавляват.

Тази година темата на  Деня на младежта е "Европейското културно наследство". Заради това каним младите художници да нарисуват една или повече европейска културни забележителности.  Няма значение коя ще бъде тя и от коя държава. Ако изберете Париж, може да нарисувате само Айфеловата кула или заедно със свои приятели да я включите в комбинация с други забележителности от френската столица -  Лувъра и Триумфалната арка. Ако решите - може да включите дори и световна футболна купа с надпис "2018". 
Вие избирате и Вие рисувате.
Главните органзатори от Центъра за развитие на човешките ресурси раздават награди!
Важно: Участниците трябва да са между 13 и 30 години. Необходима е и предварителна регистрация - тук


Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • Как да разпознаем некоректните електронни търговци?

  Хелоуин е време за маскарад, скелети по улиците и вещици из заведенията. За съжаление, понякога такива дебнат и онлайн. Да пазаруваш през интернет е лесно, удобно и често пъти – много изгодно. Заради това вижте нашите съвети как да познавате некоректните електронни търговци или с други думи - онлайн чудовищата.

 • Индекс за развитие на пазарите: Европейците все още нямат достатъчно доверие в услугите

  Европейската комисия публикува своя индекс за развитие на пазарите на дребно от 2018 г., с който се следи как потребителите от ЕС оценяват функционирането на 40 сектора на стоки и услуги, става ясно от съобщение до медиите.

 • Директорът на ЕПЦ изнесе лекция пред онлайн търговци

  Директорът на Европейски потребителски център Игнат Арсенов изнесе лекция пред български търговци, които биха искали да стъпят или вече предлагат стоките си в Румъния. Той представи правните особености, на които трябва да отговарят всички онлайн продажби в ЕС, и в частност - в северната ни съседка по време на ...

 • Информационна кампания Европейски мрежи без граници

  Информационна кампания за разясняване на правата на българите, когато искат да пазаруват или пътуват, да работят или да учат в друга държава от ЕС започва на 8 октомври от град Гоце Делчев. След това информационното турне "Европейски мрежи без граници“ ще премине през градовете Девин, Батак и Велинград.

 • Airbnb вече ще казва цялата цена за наем на имот

  В отговор на призива, отправен през юли от Европейската комисия и органите за защита на потребителите в Европейския съюз, платформата за споделени нощувки и отдаване на имоти под наем Airbnb се съгласи да представя по-ясно и коректно цените за крайния потребител. Това трябва да се случи до края на 2018 г. за ...

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [59]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре