Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Нарисувайте културното наследство на Европа

03.08.2018

По повод 12 август, Международния ден на младежта, Европейски потребителски център, Центърът за развитие на човешките ресурси и Европейски информационен център "Европа Директно" София ви канят на празник с четки и боички.

Забавното събитие ще се проведе на 13 август, понеделник, в двора на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, вход откъм бул. „Цар Освободител ”. Началото е в 15  ч, а участниците ще имат на разположение 3 часа, за да рисуват и да се забавляват.

Тази година темата на  Деня на младежта е "Европейското културно наследство". Заради това каним младите художници да нарисуват една или повече европейска културни забележителности.  Няма значение коя ще бъде тя и от коя държава. Ако изберете Париж, може да нарисувате само Айфеловата кула или заедно със свои приятели да я включите в комбинация с други забележителности от френската столица -  Лувъра и Триумфалната арка. Ако решите - може да включите дори и световна футболна купа с надпис "2018". 
Вие избирате и Вие рисувате.
Главните органзатори от Центъра за развитие на човешките ресурси раздават награди!
Важно: Участниците трябва да са между 13 и 30 години. Необходима е и предварителна регистрация - тук


Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • Какви са новите правила за онлайн търговия

  Еnterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата и Европейски потребителски център към Комисията за защита на потребителите организираха съвместно обучение на онлайн търговци на тема "Новите правила за онлайн търговия".

 • Новият ECC-Net Travel App: Презареждане

  Неочаквани премеждия по време на почивката може да ви развалят настроението. Предварително резервираната кола под наем не е налична? Или хотелът е по-скъп от това, на което сте се съгласили? Заради инцидент трябва да отидете спешно на лекар? Ако всичко това се случи, докато сте в чужбина, проблемът с езика може ...

 • Над 1 милиард души са летели със самолет през 2017 година в ЕС

  Над 1,043 млрд. души са пътували със самолет през 2017 г. в Европейския съюз, което е с 7% повече в сравнение с 2016 г. Това е и с 39% ръст спрямо пасажерите през 2009 г, показват данни на Евростат.

 • Нови правила на ЕС позволяват да пазаруваме онлайн без граници

  От 3 декември 2018 г. влиза в сила нов европейски регламент, с който се прекратява необоснованото блокиране на географски принцип в рамките на ЕС. Повече няма да се срещат уебсайтове, които не допускат достъп на географски принцип или пренасочват сърфиращите само защото те — или издателят на кредитната им карта — ...

 • Съвети в навечерието на Черния петък

  Най-важното в навечерието на кампанията Черен петък: Потребителите внимателно да четат договорите, които подписват, както и общите условия на продавача.

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [62]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре