Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Още новини

 • Кога започват летните разпродажби в ЕС?

  Качествени маркови дрехи на изгодни цени? Може да ги намерите по време на летните намаления из цяла Европа.

 • Ако купувате онлайн билети за фестивали...

  Потребителите все по-често пазаруват онлайн билети за спортни и развлекателни събития. Колегите от ЕПЦ Португалия са разработили съвети как потребителите да не станат жертва на измами или нелоялни практики, когато купуват онлайн билети за концерти, спортни събития или фестивали.

 • Eвропейската комисия глоби Google с 2,42 млрд. евро

  Европейската комисия глоби Google с 2,42 млрд. евро за нарушаване на антитръстовите правила на ЕС. Google е злоупотребил с господстващото си положение като машина за търсене, като е дал незаконно предимство на друг свой продукт — услуга за сравнително пазаруване.

 • Нови правила в защита на потребителите

  Европейският парламент и Съветът постигнаха политическо съгласие по предложението на Европейската комисия за подобряване на механизма за сътрудничество в целия ЕС за защита на потребителите. Тези нови правила ще въведат механизъм за бързо и по-ефективно трансгранично сътрудничество между националните ...

 • КЗП с препоръки за покупката на скейтборд и кънки

  От Комисията за защита на потребителите представиха важни препоръки към родителите, които ще избират и купуват скейтборд или кънки за децата си това лято.

Страници:  [1]  «  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  »  [50]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре