Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Още новини

 • Къде и от кога зимните гуми са задължителни?

  Директорът на Европейски потребителски център България Игнат Арсенов ще участва в пресконференция по повод началото на акция "Зима 2016". Инициативата се провежда по традиция в началото на зимата и се организира от Съюза на българските автомобилисти.

 • Гише на пътника на летище София №6

  Традиционното "Гише на пътника" на летище София за месец октомври ще се проведе утре, 13-и. За шести път тази година екип на Европейски потребителски център ще раздава информационни материали и консултации на изнесен щанд на Терминал 2, зала "Заминаващи".

 • От къде идват най-много фалшиви стоки?

  През 2015 г. митническите органи в Европейския съюз са задържали с около 5 млн. фалшифицирани стоки повече, отколкото през предходната година, показват данните на Европейската комисия. Това означава, че броят на задържаните стоки е нараснал с 15% спрямо 2014 г.

 • Турнето на ЕПЦ и партньори приключи

  Информационното турне на Европейски потребителски център, което проведохме заедно с нашите партньори от други европейски мрежи в България, приключи.

 • ЕПЦ тръгва на турне

  Европейски потребителски център България, който е към Комисията за защита на потребителите, организира информационно турне под мотото „Вашите права като европейски граждани”. То ще се проведе между 3 и 6 октомври 2016 в градовете Добрич, Варна и Стара Загора.

Страници:  [1]  «  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  »  [40]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре