Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Още новини

 • От къде идват най-много фалшиви стоки?

  През 2015 г. митническите органи в Европейския съюз са задържали с около 5 млн. фалшифицирани стоки повече, отколкото през предходната година, показват данните на Европейската комисия. Това означава, че броят на задържаните стоки е нараснал с 15% спрямо 2014 г.

 • Турнето на ЕПЦ и партньори приключи

  Информационното турне на Европейски потребителски център, което проведохме заедно с нашите партньори от други европейски мрежи в България, приключи.

 • ЕПЦ тръгва на турне

  Европейски потребителски център България, който е към Комисията за защита на потребителите, организира информационно турне под мотото „Вашите права като европейски граждани”. То ще се проведе между 3 и 6 октомври 2016 в градовете Добрич, Варна и Стара Загора.

 • Директорът на ЕПЦ изнесе лекция пред онлайн търговци

  Директорът на Европейски потребителски център Игнат Арсенов изнесе лекция пред онлайн търговци на форума за онлайн бизнес и електронни магазини Е-commerce 3.0. Целта на събитието беше да представи най-новите тенденции в онлайн търговията, както и това колко е важно да се прилагат добри търговски практики в ...

 • Бизнесът и образованието в търсене на пресечни точки

  Представители на бизнеса и образованието обсъдиха предизвикателствата при подготовката на мотивирани млади професионалисти на конференция в София.

Страници:  [1]  «  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  »  [37]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре