Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Още новини

 • Решаваме проблеми с онлайн пазаруване по интернет

  Потребители и търговци вече могат да решават онлайн спорове, които са предизвикани от покупки, направени по интернет. Това ще става благодарение на новата платформа (http://ec.europa.eu/odr), която пусна Европейската комисия. Тя е лесна за управление не само пред компютъра, но и през други мобилни устройства като ...

 • 10 съвета за онлайн пазаруване за Свети Валентин

  Независимо дали за Свети Валентин ще купите само кутия шоколадови бонбони или ще изненадате любимия си човек със скъпа вещ, важното е да му покажете любовта си. А ако все още не сте избрали своя подарък и смятате да го изберете в последния момент, вижте нашите съвети за безопасно онлайн пазураване.

 • 5 съвета при купуване на билети за Евро`2016 във Франция

  Между 10 юни и 10 юли тази година във Франция ще се проведе Европейското първенство по футбол. За най-големите фенове, които ще гледат мачовете на място, напомняме, че билети могат да се купят само чрез официалната платформа на УЕФА https://euro2016.tickets.uefa.com.

 • Как да станем шампиони в потребителското право и дигиталните услуги?

  Европейската асоциация на потребителите BEUC вече организира курсове на тема дигитални услуги и подготвя истински шампиони в тази област. От години лекторите на асоциацията осигуряват обучение в тънкостите на потребителското право, както и в сферата на енергетиката, телекомуникациите и финансовите услуги. ...

 • Мъжете се оплакват повече от жените в мрежата на ЕПЦ

  Мъжете се оплакват по-често от жените в мрежата на Европейските потребителски центрове. Това показват статистиката за 2015 г. на мрежата от 30 центъра в ЕС, Исландия и Норвегия, които помагат да се разрешават трансгранични спорове между потребители и търговци по доброволен път.

Страници:  [1]  «  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  »  [55]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре