Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A
 • Турнето на ЕПЦ и партньори приключи

  Информационното турне на Европейски потребителски център, което проведохме заедно с нашите партньори от други европейски мрежи в България, приключи.

 • ЕПЦ тръгва на турне

  Европейски потребителски център България, който е към Комисията за защита на потребителите, организира информационно турне под мотото „Вашите права като европейски граждани”. То ще се проведе между 3 и 6 октомври 2016 в градовете Добрич, Варна и Стара Загора.

 • Директорът на ЕПЦ изнесе лекция пред онлайн търговци

  Директорът на Европейски потребителски център Игнат Арсенов изнесе лекция пред онлайн търговци на форума за онлайн бизнес и електронни магазини Е-commerce 3.0. Целта на събитието беше да представи най-новите тенденции в онлайн търговията, както и това колко е важно да се прилагат добри търговски практики в ...

 • Бизнесът и образованието в търсене на пресечни точки

  Представители на бизнеса и образованието обсъдиха предизвикателствата при подготовката на мотивирани млади професионалисти на конференция в София.

 • Kонференция „Образование и бизнес: Да успеем заедно!”

  Европейските информационни мрежи в България и Европейски потребителски център България като член на мрежата ECC-Net организират конференция на тема „Образование и бизнес: да успеем заедно!”. Тя ще се проведе на 28 септември 2016 г. (сряда) в зала Арена на хотел „Арена ди Сердика“, София.

Страници:  [1]  «  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  »  [38]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре